SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı halkının ulaşım sorunu, bir nebze olsun giderildi

Bu haber 03 Haziran 2021 - 22:50 'de eklendi.

Torbalı’daki şehir içi dolmuş güzergâh izinlerinin iptal edilmesinin ardından ilçe merkezinde ulaşım problemi yaşanıyor.

KÖY dolmuşları, UKOME’nin 2021/160 Nolu kararına göre eski güzergâhlarına döndü ve artık şehir içi ulaşımında belirli noktalardan geçecek. Köy dolmuşlarının ulaşım sağlayacağı güzergah ise şöyle; Ertuğrul ana giriş, diş hastanesi, 80. yıl kavşağından dönüş, ilçe stadı, emniyet müdürlüğü, Tepeköy İZBAN, salhane (eski adıyla), alt geçitten geçerek ilçe merkezine girecek ve ilçe terminalinde son bulacak.

‘ÇÖZÜM İÇİN UĞRAŞILIYOR’

BU güzergah üzerinde ulaşım sağlayacak olan köy dolmuşları ise şöyle; Korucuk, Çamlıca, Dağkızılca, Saipler, Çapak, Karakuyu, Bozköy, Çakırbeyli… Torbalı Şoförler Odası Başkanı Cıva İsmail Akman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Torbalı halkı ulaşımda zor bir dönemden geçiyor. Bunu çözüme kavuşturulması için gerekli makamlar uğraş içinde… Mahkeme kararını uygulayan UKOME tarafından yayınlanan yeni bildiri kapsamında köy dolmuşları, ilçe merkezinin bazı önemli bölgelerinin de içinde bulunduğu bir güzergahı kullanacak” dedi.

KAMU KURUMLARININ ÖNÜNDEN GEÇECEK

“BU güzergah içinde kamu kurumlarının bazıları yer alıyor” diye sözlerini sürdüren Akman, “Kaymakamlık, diş hastanesi, emniyet binası, belediye binası gibi vatandaş için önemli kamu kurumları da güzergah üzerinde bulunuyor. Vatandaş için bir nebze de olsa, ulaşım açısından rahatlatacak bir hamle…” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.