SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı halkının, tavuk ve tavuk ürünleri adresi oldular!

Bu haber 07 Ocak 2023 - 0:35 'de eklendi.

Ertuğrul Mahallesi’nde 2 ay önce faaliyete giren Balım Tavuk Büfe, kendine has özellikteki yemekleri ile keşfedilmeyi bekliyor. Birbirinden güzel ve lezzetli tavuk seçenekleriyle hizmet hayatına devam eden firma, bir süre önce başladığı paket servise de devam ediyor

MAKİNE Mühendisi Canbey Çakırtiken tarafından işletilen Balım Tavuk Büfe, Ertuğrul Mahallesi 3068 Sokak üzerinde (Toprak Ambalaj karşısında) faaliyet gösteriyor. Çiçeği burnunda işletmenin menüsünde kızarmış tavuk, kızarmış kanat, kızarmış kalçalı but, tavuklu pilav, çıtır tavuk, Lokum Tavuk, çiğ mangallık kanat ve uygun fiyatlı bonfile yer alıyor.

SEVDİĞİ VE BEĞENDİĞİ ÜRÜNLERİ SATIYOR

HAYALİNDE ticaret yapmak olduğunu ve birkaç yıl öncesinde de tavuk işiyle uğraştığı için bu işe başladığını anlatan işletmeci Canbey Çakırtiken, açtığı işletmede tadını beğendiği ve sevdiği şeyleri sattığını anlattı.

FİYATLARI HER BÜTÇEYE HİTAP EDİYOR

İŞLETMENİN fiyatları ise müşterileri cezbediyor. Kızarmış tavuk 80 TL, tavuklu pilav 25 TL,  çıtır tavuk ile lokum tavuk ise tanesi 5 TL’den satılıyor.

‘BİR TELEFON KADAR YAKINIZ’

‘BU lezzeti bir kez tadan bırakamaz’ diye konuşan Çakırtiken, “İşletmemizin menüsünde kendimize has özellikle ürünlerimiz mevcut. Bir kez yiyen vazgeçemiyor. Ürünlerimizin hepsini kendimiz hazırlıyor ve soslarını ise biz yapıyoruz. Ürünlerimizden sipariş vermek isteyenlere bir telefon kadar yakınız” diye konuştu.

‘SPORCULARA ÖZEL HAŞLANMIŞ TAVUK DA VAR’

ÖZELLİKLE sporcu menüsüyle fark yarattıklarını ve sporculara özel yemek hazırladıklarının altını çizen Canbey Çakırtiken, “Sporcularımız ne yediklerine dikkat etmeli ve kalorilerini de bilerek yemelidir. Biz de onlara özel tavuk menümüz ile hizmet veriyoruz. İstedikleri ölçüde haşlıyoruz. Proteini boş tavuk ürünlerimizi sporcularımız için hazırlıyoruz. Onlara özel indirimli fiyat da uyguluyoruz” dedi. Balım Tavuk Paket Servis Telefon: 0 544 924 63 53

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.