SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı halkına önemli duyuru: Zorunlu değil!

Bu haber 01 Aralık 2023 - 1:07 'de eklendi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, İzmir’in aralık-nisan arasındaki sıcaklık ortalamasının 7 derecenin üzerinde olması nedeniyle kış lastiği şartının aranmayacağı belirtildi. Karar Torbalı’da da uygulanacak. Şehirler arası kara yollarında ise 1 Aralık-1 Nisan 2023 tarihleri arasında kış lastiği kullanma zorunluluğunun devam edeceği ifade edildi.

İZMİR’DE yük ve yolcu taşımacılığı yapan taşıtlar ile hususi araçlarda kış lastiği kullanmak zorunlu olmayacak.

İL Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İzmir Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, İzmir’in aralık-nisan arasındaki sıcaklık ortalamasının 7 derecenin üzerinde olacağının tahmin edildiği belirtildi.

KENT genelinde yük ve yolcu taşımacılığı yapan taşıtlar ile hususi araçlarda kış lastiği şartının aranmayacağı belirtildi.

ŞEHİRLER arası kara yollarında ise 1 Aralık-1 Nisan 2023 tarihleri arasında, kış lastiği kullanma zorunluluğunun devam ettiği belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.