SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı halkı, Zeytinköy’deki nar şenliğine akın edecek

Bu haber 05 Ekim 2023 - 21:54 'de eklendi.

Torbalı’nın komşu ilçesi Selçuk’ta belediye, üreticilerin desteklenmesi için 8 Ekim Pazar günü Zeytinköy’de ‘Nar Neşesi Şen Tanesi Şenliği’ düzenliyor. Etkinliğe Torbalı’dan da yoğun katılım olması bekleniyor.

EFES Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen üretici şenlikleri kapsamında Zeytinköy ilk nar şenliğine ev sahipliği yapacak. “Nar Neşesi Şen Tanesi” aynı zamanda tarım kenti Efes Selçuk’un ilk nar şenliği olacak. Narın lezzetini ve bereketini öne çıkaran şenlik, 8 Ekim Pazar günü saat 14.00’de nar hasadı ile başlayacak.

NAR üreticisine destek olmak amacıyla tarım kenti Efes Selçuk’un köylerinden Zeytinköy’de düzenlenecek şenlikte en güzel nar da seçilecek. Şenlikte katılımcılara ayrıca nar fidanı hediye edilecek.

NAR Neşesi Şen Tanesi Şenliği’nde saat 17.00’de köy meydanında Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Hüseyin Turan, türküleri ile sahne alacak.

ŞENLİĞE katılmak isteyen yurttaşlar için, Efes Selçuk Belediyesi tarafından Pazar günü 12.00- 18.00 saatleri arasında belediye hizmet binası önünden (Gidiş – Dönüş) araç kaldırılacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.