SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı halkı, döneri bedava yedi

Bu haber 16 Kasım 2022 - 1:08 'de eklendi.

İzmir genelinde tam 11 şubesi bulunan Ateş Döner, 12. şubesini Torbalı’ya açtı. Sadık İleri Bulvarı girişinde bulunan Ottoman yanında dün hizmete giren işletmede, açılış gününe özel tam 100 kg döner bedava dağıtıldı. Bedava dürümden almak isteyenler işletmenin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

YILMAZ Uyanık ile Güngör Göktepe’nin sahibi olduğu Ateş Döner’in Torbalı şubesi dün açıldı. İşletme, Torbalı şubesiyle birlikte Muğla ve İzmir genelinde tam 12 şubesiyle hizmet veriyor. 13 yılda Ege Bölgesi genelinde büyük bir marka haline dönüşen ve yaptığı lezzetli dönerler ile fark yaratan Ateş Döner, Sadık İleri Bulvarı üzerinde bulunan 130 metrekare büyüklüğe sahip mekanda faaliyetlerini sürdürecek.

DÜN yapılan açılış kapsamında gün boyu 100 kilogram döner halka bedava dağıtıldı. Kalabalık bir personele sahip olan Ateş Döner’in ücretsiz dağıttığı dönere ilgi büyüktü. Lezzetiyle damaklarda iz bırakan dönerden almak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.

Ürünlerinin tamamının organik olduğunu ve Hatay’dan getirdiklerini ifade eden Yılmaz Uyanık, “Her ürünümüz organik ve Hatay’a özgüdür. Baharatlarımız bile buradan geliyor. Yüzde 100 doğal ve katkısızdır. Bu yüzden hizmet verdiğimiz semtlerde yaşayan vatandaşlar tarafından çok sevilir ve ilgi görürüz. Torbalı’da aynı ilgiyi göreceğimizden eminiz. İlk günümüzde gösterilen ilgiye teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Ateş Döner Paket Servis: 0 232 856 50 55

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.