SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı halkı akşamları masal dinliyor

Bu haber 23 Nisan 2021 - 10:33 'de eklendi.

Masal anlatıcı öğretmenler 23 Nisan haftasında her gün çocuklara masal anlatıyor.

MİLLİ Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan Anadolu Masalları projesi kapsamında, Torbalı’da projeyi uygulayan öğretmenler 20-23 Nisan tarihleri arasında her akşam saat 21.00’da online olarak çocuklara masal anlatıyorlar.

ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ: ANADOLU MASALLARI

İNCİ Hikmet Tözün Anaokulu, Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu, Pancar Muzaffer Hanım İlkokulu, Şehit Kadir Altuntaş Cumhuriyet Ortaokulu, Mustafa Çoban İlkokulu olmak üzere 5 farklı okulda görevli 9 öğretmenin bir araya gelerek oluşturdukları 23 Nisan masal etkinliği tüm Torbalı’da büyük ilgi gördü. Her akşam yaklaşık 250 aile online olarak öğretmenlerden Anadolu Masalları dinliyor.

MASAL ANLATICI ÖĞRETMENLER BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

20 NİSAN akşamı başlayan masallar 23 Nisan akşamına dek devam edecek. Öğrencileri için büyük bir özveri göstererek akşamları 21.00’da online olarak masal anlatan öğretmenler, öğrenci velileri ve Torbalı halkından büyük takdir topladı.

ÖĞRETMENLER Meryem YILDIZ “Telli Top”, Esra YILDIRIM KAHRAMAN “Ayşe Fatma Kuzular”, Meltem ARIKAN DÜLEK “Ayağına Diken Batan Serçe” Özlem PINAR “Karga ile Tilki”, Gülay YILMAZ “Ayağını Yorganına Göre Uzat”, Nuray ÖZBEK KAYA “Bit Hatun ve Pire Bey”, İlkay CAN “Limon Kız” , Vildan SATAN ERSOY “Tecerecik” ve Pınar ŞİMŞEK “Koca Nine İle Tilki” isimli Anadolu masallarını anlatıyorlar. Öğretmenlerini her akşam ekran başında dinleyen minikler büyük sevinç ve heyecan yaşıyorlar. Öğrenci velileri çocuklara 23 Nisan hediyesi olarak Anadolu Masallarını anlatan öğretmenlere teşekkür ettiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.