SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Gücü, rakibini 8-0 yendi

Bu haber 28 Mart 2022 - 3:07 'de eklendi.

‌Çetin Zengin Birinci Amatör Lig 19. Grupta mücadele eden Torbalı Gücü bugün karşılaştığı Hilalspor’u 8-0 yendi. Takımın neredeyse tamamı genç isimlerden oluşan ve birçoğu da 18 yaşın altında olan Torbalı Gücü rakibine gol olup yağdı

YETENEKLİ gençlerden oluşan takım rakibine neredeyse hiç pozisyon vermedi ve maçtan 8-0’lık galibiyetle ayrıldı. 9 puanla grupta 3.sırada yer alan Torbalı Gücü gruptan lider çıkmak için yoğun bir idman programı ile karşılaşmalara hazırlanıyor.

TORBALI Gücü olarak her takıma saygı duyduklarını belirten Başkan Seyit Çetin, “Sezona güzel başladık ve başarılı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu hafta Hilalspor karşısında güzel bir galibiyet aldık. Oyuncularımızı kutluyorum. Kağıt üzerinde bize şans vermeyenler bugün geldiğimiz noktada oyuncularımızı alkışlıyor.

TORBALI ve Türk futboluna ahlaklı, disiplinli yıldızlar kazandıracağı. Bu vizyonda çalışmalarımız sürecek. Bizim gayemiz puan ve galibiyetten ziyade söz verdiğimiz Torbalılı gençleri hayata hazırlamak. Her oyuncumla ayrı ayrı gurur duyuyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.