SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı, gece gündüz demeden dezenfekte ediliyor

Bu haber 03 Mart 2021 - 9:11 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, koronavirüsün ülke genelinde yayılmasıyla tedbirleri elden bırakmıyor.

İLK olarak ilçe genelinde yapılacak etkinlikleri, kültür merkezindeki kurslar ve faaliyetleri dezenfekte ettiren belediye, dezenfekte ve sterilizasyon işlemlerine ağırlık verdi. Temizlik ekipleri okullar, camiler, mescitler, tesisler, kamu kurumları, mezarlıklar, parklar başta olmak üzere birçok yeri tepeden tırnağa dezenfekte ediyor.

TORBALILILARIN HUZURU VE SAĞLIĞI İÇİN

TORBALI halkının huzuru ve sağlığı için ilçede dur durak bilmeden çalışan belediye ekipleri, koronavirüse karşı tüm birimleriyle kentin her noktasında mücadele etmeyi sürdürüyor. Programlı olarak tüm mahallelerde temizlik ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştiren Torbalı Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden çalışmalara kararlılıkla devam ediyor.

‘BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’

BELEDİYE yetkilileri, yıkama çalışmalarının caddelerin yoğunluk durumuna göre program dahilinde yapıldığını belirterek, “Korona virüse karşı alınan tedbirler çerçevesinde ekiplerimiz tarafından gece gündüz demeden ilçenin dört bir yanını dezenfekte ederken, ihtiyaç sahipleri için canla başla çalışıyoruz. Hemşerilerimizden ricamız, hijyen konusunda kendilerinin de tedbirlerini alması ve bu konuda özen göstermesidir. Yürekten inanıyoruz, Birlikte Başaracağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.