SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Gazi ve Şehit Derneği yeni binasına kavuştu

Bu haber 18 Mart 2022 - 19:05 'de eklendi.

Yeni yerine taşınan Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği buğun resmi açılışını gerçekleştirdi. Torbalı Hükümet Konağı arkasında bulunan eski Jandarma İlçe binasında hizmet vermeye başlayan derneğin açılışına yoğun katılım oldu

2016 yılında zabıta memuru Ferhat Uysal başkanlığında kurulan Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yerine taşındı. Torbalı Hükümet Konağı arkasında bulunan eski Jandarma İlçe binasında hizmet vermeye başlayan dernek binasının protokol açılışı ise dün yapıldı.

GERÇEKLEŞEN açılış töreninde söz alan Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ersin Daştan, “Bugün bizleri burada yalnız bırakmayarak açılışımıza gelen herkese çok teşekkür ederim. Dernek binamızın açılmasında emeği geçen Torbalı İlçe Kaymakamımız Sayın Ercan Öter’e Torbalı Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e Torbalı Ticaret Odası Başkanımız Abdulvahap Olgun’a ve oda üyelerine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

AÇILIŞTA söz alan Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter, “Böyle özel bir günde derneğimizin açılışını yapmak ayrı bir mutluluk. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize de mutlu bir hayat diliyorum. Jandarmadan kalma bu binamızı derneğimize verme kararı aldık. Onların bir araya gelmelerini, sorunlarını konuşabileceği bir ortam oluşturmak istedik. Derneğimizin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemiz için büyük bir ihtiyaçtı. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.