SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi oldu

Bu haber 11 Ağustos 2023 - 15:11 'de eklendi.

Torbalı, şehir içi banliyö trenleri olarak bilinen İZBAN’ın da devreye alınmasıyla daha avantajlı hale gelirken, ihracatta yaşanan artışta gayrimenkul yatırımlarının rotasını bu ilçeye doğru yöneltti.

İHRACAT rakamlarında 61 ili geride bırakan Torbalı ilçesi, şehir içi banliyö trenleri olarak bilinen İZBAN’ın da devreye alınmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Özelikle de gayrimenkul yatırımcıları, bölgede sık sık araştırmalar yaparak yatırımlarını bölgede yoğunlaştırdı. Ertuğrul Mahallesi’ndeki Üzeyir Dalgıç Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Aler Emlak sahibi İlker Aler, Torbalı bölgesinin nüfus yoğunluğu, ulaşım olanakları ve sanayi bölgelerine olan yakınlığıyla yatırım için avantajlı olduğuna dikkat çekti.

‘BÖYLE BİR ARSA DEĞER ARTIŞI BEKLEMİYORDUK’

FARKLI illerde faaliyet gösteren büyük firmaların yatırım için Torbalı’yı tercih ettiklerini belirten Aler, bu gelişimin hızla devam edeceğini kaydetti. Torbalı ilçesinin bu denli büyüme nedenleri arasında bölgede sanayinin çok gelişmiş olması, nüfus yoğunluğuyla beraber bölgenin göç alması ve ciddi konut ihtiyacı olması, otoban avantajıyla, çevre ilçe ve illere ulaşımının rahatlığı, havalimanına yakınlığı ve son olarak da metronun gelmesiyle beraber şehir içi ulaşımının daha da kolaylaşmasından kaynaklandığını anlattı.

ALER Elak sahibi İlker Aler, “Torbalı, Ayrancılar, Pancar ve Kuşçuburun gibi bölgelerde sanayileşme nedeniyle artan beyaz yakalı nüfusun konut ihtiyacını karşılamak için yapımına başlanan lüks konutlar da dikkatleri çekiyor. Özellikle artan nüfusu karşılamak için yapılan inşaat projeleri sıradan olmanın ötesinde markaları ve kaliteleri ile ilgi görüyor. Arsa sahiplerinin orta ve uzun vadede kazançlı çıkacağı Torbalı’da, plan proje ve imar çalışmaları devam ediyor. Torbalı’nın da nüfusu her geçen yıl giderek artıyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.