SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu

Bu haber 11 Eylül 2018 - 13:39 'de eklendi.

Torbalı ilçesi, İZBAN’ın devreye alınmasıyla ihracatta yaşanan artışta gayrimenkul yatırımcılarının rotasını bu ilçeye doğru yöneltmesini sağladı. Ertuğrul Mahallesi Üzeyir Dalgıç Caddesi’nde hizmet veren Aler Emlak sahibi İlker Aler konu hakkında açıklamalarda bulundu.

TORBALI, şehir içi banliyö trenleri olarak bilinen İZBAN’ın da devreye alınmasıyla daha avantajlı hale gelirken, ihracatta yaşanan artışta gayrimenkul yatırımlarının rotasını bu ilçeye doğru yöneltti. İhracat rakamlarında 61 ili geride bırakan Torbalı, şehir içi banliyö trenleri olarak bilinen İZBAN’ın da devreye alınmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Özelikle de gayrimenkul yatırımcıları, bölgede sık sık araştırmalar yaparak yatırımlarını bölgede yoğunlaştırdı. Gayrimenkul ve inşaat yatırım danışmanı İlker Aler, Torbalı bölgesinin nüfus yoğunluğu, ulaşım olanakları ve sanayi bölgelerine olan yakınlığıyla yatırım için avantajlı olduğuna dikkat çekti.

‘BÖYLE BİR ARSA DEĞER ARTIŞI BEKLEMİYORDUK’

BİRÇOK büyük firmanın projelerini Torbalı İlçesi Ayrancılar Mahallesi, Pancar – Yazıbaşı ve Kuşçuburun bölgelerinde gerçekleştirdiğini anlatan Aler,, “Bunun nedeni de, bölgenin gerek kısa vadeli gerekse uzun vadeli hem arsa yatırımı, hem de üst yapı yatırımına çok uygun olmasından kaynaklanıyor. Bölgede sanayinin çok gelişmiş olması, nüfus yoğunluğuyla beraber bölgenin göç alması ve ciddi konut ihtiyacı olması, otoban avantajıyla, çevre ilçe ve illere ulaşımının rahatlığı, havalimanına yakınlığı ve son olarak da metronun gelmesiyle beraber şehir içi ulaşımının daha da kolaylaşmasından dolayı özellikle Pancar-Yazıbaşı-Kuşçuburun bölgeleri çok rağbet görüyor” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.