SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Galatasaraylılar Derneği, yerel basınla kahvaltıda buluştu

Bu haber 14 Ocak 2023 - 2:29 'de eklendi.

Torbalı Galatasaraylılar Taraftarlar Derneği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle ilçede faaliyet yürüten basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi

TORBALI Galatasaray Taraftarlar Derneği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bugün bir kahvaltı organizasyonu düzenledi. Torbalı’daki yerel basın organlarında çalışan basın emekçilerinin davet edildiği kahvaltı organizasyonuna Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erkan Akın ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

DÜZENLENEN kahvaltı organizasyonu esnasında Galatasaray’dan, ilçeden ve ülkeden sohbetler yürütülen programın ardından konuşan basın emekçileri ve Dernek Başkanı Akın, basın emekçilerinin gününü kutlarken programa katıldıkları için teşekkür etti.

DERNEK Başkanı Erkan Akın, “Zor şartlar altında yağmur çamur demeden çalışan basın emekçilerimizin bu özel gününü kutluyorum. Çok değerli ve zor bir meslek yapıyorsunuz. Hepinize davetimize icabet ettiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği olarak kapımız size her zaman açık” ifadelerini kullandı. Programın ardından Akın ve gazeteciler hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.