SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Galatasaraylılar, Defne için açık artırmayla forma sattı

Bu haber 01 Şubat 2022 - 20:51 'de eklendi.

Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği geliri SMA savaşçısı Defne Işıkdere’ye verilmek üzere, formayı açık artırmayla satışa çıkardı. Defne İçin Adım Ol hesabından yapılan açık artırmada forma 1650 liraya alıcı buldu

TORBALI Galatasaray Taraftarlar Derneği, geçtiğimiz hafta SMA savaşçısı Defne Işıkdere için forma çekilişi yapmıştı. Totalde 3 bin lirayı bulan bu çekilişte forma CHN Garaj sahibi Cihangir Şahin’e çıkmış, Şahin geliri Defne’ye verilmek üzere formayı bir kez daha derneğe hediye etmişti.

BU forma önceki gün canlı yayınla satışa çıkarıldı. Defne İçin Adım Ol hesabından yapılan açık artırmada forma 1650 liraya alıcı buldu. Katlamalı bir şekilde 500 lira ile başlayan açık artırmada en yüksek teklifi yine Cihangir Şahin verdi.

BİR kez daha gönüllere taht kuran Cihangir Şahin, formasını dernekten teslim alacak. Tüm bu çalışmalarla birlikte Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği, 4,500 liradan fazla bir tutarı Defne’nin valilik onaylı hesabına yatırdı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.