SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği, Başkan Elmas ile görüştü

Bu haber 11 Şubat 2022 - 0:49 'de eklendi.

Galatasaray Taraftarlar Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Başkanı Burak Elmas’ı ziyaret etti. Ziyarette Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erkan Akın da yer aldı.

ELMAS’IN daveti üzerine Galatasaray Taraftarlar Federasyonu’nun yönetiminde yer alan Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erkan Akın da ziyarette yer aldı. Nef Stadyumu Ali Sami Yen Kompleksi’nde gerçekleşen görüşmede, Elmas yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

SON zamanlarda futbolda yaşanan kötü sonuçların geride kalacağının sözünü veren Başkan Elmas, taraftar dernekleri için köklü değişikliklere imza atacaklarını, taraftar derneklerinin kulüpte artık hak ettiği değeri göreceğini müjdeledi.

TOPLANTININ çok verimli geçtiğini ifade eden Torbalı Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erkan Akın, “Torbalı derneğimizi temsilen toplantıda yer aldım. Oldukça verimli bir toplantıydı. Her ne kadar kötü günler geçirsek de Galatasaray, bu günleri çok kısa sürede atlatacaktır. Toplantıda taraftar derneklerinin yaşadığı sıkıntıları dile getirme fırsatı bulduk. Bu bizim için çok önemliydi. Çok yakında kalıcı adımlar atılacak” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.