SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Epilasia Güzellik Merkezi’ne görkemli açılış

Bu haber 11 Nisan 2021 - 11:52 'de eklendi.

Ertuğrul Mahallesi’ndeki SGK binası karşısında hizmet verecek olan Epilasia Güzellik Merkezi, önceki gün görkemli bir şekilde kapılarını açtı.

AÇILIŞA çok sayıda davetli katılırken, pandemi kurallarına uygun olarak önlemler alındı. Cüneyt Çetin ve İbrahim Baltacı ortaklığında açılan 2 katlı devasa merkezde, hem bayanlara hem de erkeklere güzellik hizmeti verilecek.

AÇILIŞTA bir konuşma gerçekleştiren işletme ortaklarından Cüneyt Çetin, ilçe halkına kaliteli hizmet sunmayı amaç edindiklerini anlatarak, bölge halkının önemli bir ihtiyacını giderdikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Çetin, “Bakım ve güzellik anlamında he türlü hizmeti son sistem teknolojik cihazlarımızın yanında, kaliteli ürünlerimiz ile deneyimli personelimizle hizmet vermekten dolayı onur duyuyoruz” dedi.

İŞLETMEDE, bay ve bayan salonlarının ayrı olduğunun altı çizilirken, açılışa özel tüm işlemlerde yüzde 50 indirim uygulanacağı duyuruldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.