SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Emniyeti’nin 20 günlük asayiş raporu açıklandı

Bu haber 26 Eylül 2022 - 0:02 'de eklendi.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan başarılı çalışmalara birçok kez şahit olmuştuk. Bu kez üst düzey çalışmalarıyla İlçe Emniyet teşkilatı, vatandaşın huzuru, güveni ve geleceği için ne denli özverili şekilde çalıştığını gözler önüne serdi.

RAKAMLAR ise yanıltmadı. Edinilen bilgilere göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Eylül ayının yirmi günlük dönemini kapsayan süreçte, ortaya koymuş olduğu çalışmalar sonucunda; Uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen 53 şahsa, uyuşturucu ticareti yapma suçlamasıyla 10 şahsa işlem yapıldı.

7 KİŞİ TUTUKLANDI

DÜZENLENEN operasyonlarda ise çok sayıda uyuşturucu hap, metamfetamin uyuşturucu maddesi, ot esrar, 1 adet hassas terazi, 4 adet tabanca, 40 adet mermi, 2 adet pompalı tüfek ele geçirildiği açıklandı. Bu olaylarla ilgili toplamda 7 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.