SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Eğitim-Sen’den 1 Mayıs çağrısı

Bu haber 01 Mayıs 2023 - 7:50 'de eklendi.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de coşkuyla kutlanan 1 Mayıs için bir çağrı da Eğitim-Sen Torbalı Temsilciliği’nden geldi. Eğitim-Sen, tüm Torbalılıları Pazartesi günü Gündoğdu Meydanı2nda gerçekleşecek olan 1 Mayıs mitingine çağırdı

TÜM dünyada “Birlik Dayanışma ve Mücadele Günü” olarak kabul edilen ve ülkemizde “Emek ve Dayanışma Günü” olarak kutlanan 1 Mayıs’a Torbalı’dan bir çağrı da Eğitim-Sen Temsilciliği’nden geldi. Eğitim-Sen Torbalı Temsilciliği sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “1 Mayıs Pazartesi saat 9:30’da eski Belediye Meydanında buluşuyoruz. Basın açıklaması sonrasında izban ile İzmir Gündoğdu Meydanında kutlanacak 1 Mayıs Mitingine katılmak üzere yola çıkacağız. Güvenceli İş, Güvenli  bir Gelecek ve  İnsanca bir yaşam mücademizi Emek, Demokrasi  ve Özgürlük Mücadelesiyle birleştirip Taleplerimizi 1 Mayıs Coşkusuyla dile getirmek için basın açıklamasına ve Gündoğdu mitingine katılımınızı  bekliyoruz. Yaşasın 1 Mayıs, Yaşasın Birlik Mücadele Dayanışma”.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.