SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Eğitim Birsen’den 500 kişilik iftar

Bu haber 29 Mart 2024 - 6:58 'de eklendi.

Torbalı Eğitim Birsen, Torbalı Mahallesi’ndeki Aydın Sezer Çok Amaçlı Salon’da iftar yemeği verdi.

SENDİKAYA bağlı eğitimciler ve belediye başkan adayı Özgür Erman Çağlar’ın katıldığı yemekte dualar edildi, oruçlar açıldı.

İFTAR sonrası Eğitim Birsen Torbalı İlçe Başkanı Mustafa Er selamlama konuşması yaptı ve konuşmasında katılımcılara teşekkür etti.

KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLDU

YAKLAŞIK 500 kişinin katıldığı Torbalı Eğitim Bir-Sen iftar buluşmasına İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Metin Yüğrük, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar ve İlçe Spor Müdürü Hüseyin Ökmen, İlçe Şube Müdürleri Sayın Fırat Annak ve Erdal Bayhan, Eğitim Birsen üyeleri ve aileleri iştirak ettiler.

‘TORBALI’NIN EN GÜÇLÜ SENDİKASIYIZ’

ER, yaptığı konuşmada, “Her alanda Torbalı’nın en güçlü sendikasıyız. Hak ve hakikat davası, emek alınteri mücadele davası, mazlumun yanında zalimin ise karşısında olma davasındayız. Üyelerimizin her daim yanındayız ve destekçileriyiz” ifadelerine yer verdi.

PROGRAMDA Cumhur İttifakı adayı Özgür Erman Çağlar da bir konuşma yaptı…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.