SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Doğa Koleji Gazeteciler Günü’nü unutmadı

Bu haber 13 Ocak 2022 - 22:17 'de eklendi.

Torbalı Doğa Koleji 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle ilçede çalışan basın emekçileri ile bir araya geldi

TORBALI Doğa Koleji 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle ilçede çalışan basın emekçileri ile bir araya geldi. Torbalı Doğa Koleji Kurucusu Kafur Kalender ve kurum müdürleri tarafından ağırlanan gazeteciler yemeğin ardından okul idarecileriyle toplantı odasında bire araya gelerek okula ve eğitim gündemine dair koyu bir sohbet gerçekleştirdi.

BASIN emekçileri ise Doğa Koleji’ne Gazeteciler Günü’nü unutmadıkları için teşekkür etti. Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Torbalı Doğa Koleji Kurucusu Kafur Kalender, “Zor şartlar altında çalışan gazetecilerimizin Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Ayrıca bizleri kırmayarak davetimize icabet eden siz değerli basın mensuplarına çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.