SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Doğa Koleji, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu

Bu haber 20 Ekim 2022 - 1:29 'de eklendi.

Torbalı Doğa Koleji yeni öğretim yılına kendini sürekli yenileyerek ve gelişerek başladı. Torbalı Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Işıl Zıngıl, Kampüs Müdürü M. Ali Aydın, Okul Yöneticileri Selvi Çalış, Diren Gökcüoğlu, Şükrü Özdemir, Kurumsal İletişim &Halkla İlişkiler Müdürü Nilgül Karataş ve basın mensuplarının katılımı ile kahvaltıda bir araya geldi.

KAMPÜS Müdürü M. Ali Aydın, “Eğitim ve öğretim ile ilgili hedeflerimiz büyük ve kadromuz çok güçlüdür. Öğretim kadromuzun gösterdiği özveri ile hiçbir eksik bırakmadan, bilakis daha da güçlenerek ve kendimize yeni hedefler koyarak ilerliyoruz. Okullarımızda Milli ve ahlaki değerlere uygun bireylerin yanı sıra çağı anlamış, teknoloji ve dijital rekabetin özüne inmiş global rakipleriyle her alanda yarışabilecek ve ipi göğüsleyecek gençleri hayata hazırlamak önceliğimizdir. Kurumlarımızda taviz veremeyeceğimiz iki şey vardır. Birincisi akademik sınavlarla taçlandırılmış akademik başarı, ikincisi ise güçlü bir yabancı dil öğretimi. Bu yıl tüm kademelerimizde yaptığımız uluslararası yabancı dil akredite sınavları ile çaba ve çalışmalarımızın ne kadar doğru sonuçlara ulaştırdığını gözlemledik. Torbalı Doğa Koleji olarak tüm sınıf ve okul kademelerinde eğitim-öğretim faaliyetlerimizi sorunsuz bir şekilde devam etmekteyiz” dedi.

BASIN mensupları ile de birebir ilgilenen M.Ali Aydın söyleşisinin devamında, “Medyada içinde bulunduğumuz dönem ve iletişim araçlarının farklı alanlara evrilmesi nedeniyle eskisinden daha önemli hale gelmiştir. Sosyal Medya’da kaynağı doğruluğu belli olmayan yalan haberlerden ziyade sizlerin bin bir çaba ve yoğun çalışma ile gerçekleştirdiğiniz ilkeli tarafsız ve doğru haberler bizim için kutsaldır. Bu nedenle Torbalı Doğa Koleji siz değerli basın mensuplarına ve kuruluşlarına sahip çıkmak ve destek vermek zorundayız. Çocuklarımızı da sizlere güven ve saygı duyabilecek bir iklim içinde geleceğe hazırlıyoruz” diye konuştu.

KAHVALTI sonrasında, okul yöneticileri ile beraberindeki gazeteciler ile okul kampüsünü gezdiler. Basın mensupları, Torbalı Doğa Koleji’ne yeni öğretim yılında başarılar dileyerek ve kendilerine verdiği destek ve önem için teşekkür ederek kurumdan ayrıldılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.