Torbalı İlçe Müftülüğü’ne bağlı Diyanet Gençlik Merkezi’nde manevi danışman olarak göreve başlayan Mustafa Şen, düzenlenen programda çocuklarla bir araya geldi. Sıcak ve samimi atmosferde gerçekleşen buluşma, miniklerin yoğun ilgisiyle karşılandı.
SAMİMİ SOHBETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PROGRAMA İlçe Vaizi Mustafa Kıyagan da katıldı. Çocuklarla hasbihal edilen etkinlikte manevi değerler üzerine sohbet edilirken, katılımcılar keyifli ve verimli anlar yaşadı.
OYUNLARLA DOLU KEYİFLİ ANLAR
SOHBETİN ardından düzenlenen eğitici ve eğlenceli oyunlarla çocuklar hem öğrendi hem de doyasıya eğlendi. Sevgi, muhabbet ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı etkinlikte miniklerin yüzlerindeki tebessüm dikkat çekti.
YENİ GÖREVİNDE BAŞARI DİLEĞİ
PROGRAM sonunda yeni görevine başlayan Manevi Danışman Mustafa Şen’e hayırlı hizmetler temennisinde bulunulurken, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür edildi. Diyanet Gençlik Merkezi’nde yaz dönemi boyunca çocuklara yönelik benzer etkinliklerin devam edeceği belirtildi.















