SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Devlet Hastanesi’nin acil servis kadrosu güçlendi

Bu haber 21 Eylül 2026 - 0:00 'de eklendi.

Torbalı Devlet Hastanesi’nde oryantasyon eğitimlerini başarıyla tamamlayan 18 yeni pratisyen hekim, Acil Servis’te görevlerine başladı.

7 GÜN 24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET

YENİ hekimlerin göreve başlamasıyla birlikte Acil Servis’in sağlık hizmeti kapasitesinin daha da güçlenmesi bekleniyor. Genişleyen kadroyla hastalara 7 gün 24 saat kesintisiz ve daha hızlı sağlık hizmeti sunulması hedefleniyor.

BAŞHEKİM BİLİR’DEN BAŞARI DİLEĞİ

TORBALI Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Nagehan Bilir, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Aramıza yeni katılan meslektaşlarımızla birlikte, 7 gün 24 saat kesintisiz ve daha hızlı bir sağlık hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Büyüyen hekim kadromuzun ilçemize ve tüm hastalarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, genç hekimlerimize görevlerinde başarılar diliyorum.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.