SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Devlet Hastanesi’ne çocuk psikiyatri doktoru gelecek

Bu haber 27 Aralık 2021 - 19:15 'de eklendi.

 AK Parti Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın ve Özel Soğukçeşme Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu ve aynı zamanda AK Parti Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Selhattin Soğukçeşme Torbalı’ya verdikleri sözleri bir bir yerine getiriyor.

DAHA önce bilindiği üzere özel gereksinimli bireyler için Torbalı rehberlik Araştırma Merkezi sözü veren yetkililer, sözlerini çok geçmeden yerine getirdiler. Şimdi ise; Torbalı ve çevresinde ikamet eden vatandaşlarımız çocukları için heyet raporu alacakları zaman çocuk psikiyatri doktoru olmadığı için İzmir’e yada Ödemiş’e gitmek zorunda kalıyorlardı.

VEKİL ve başkanların, bu soruna da çözüm bulmak adına ve halkın yaşadığı bu sıkıntıyı gidermek için kolları sıvadı. Torbalı Devlet Hastanesi’ne bir çocuk psikiyatri doktoru kazandırmak için çalışmaları son aşamaya gelmiş bulunmakta. En kısa zamanda bunun müjdesini vereceklerini duyurdular.

BU sorun çözüldüğünde halkımız çevre ilçelere veya şehir merkezine gitmek zorunda kalmadan özel gereksinim raporlarını Torbalı Devlet Hastanesi’nden alabilme imkânına sahip olacaklar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.