SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Devlet Hastanesi’nde maskesiz gençten sağlık çalışanlarına saldırı!

Bu haber 08 Aralık 2020 - 8:47 'de eklendi.

Torbalı Devlet Hastanesi’ne pansuman için gelen bir genç ortalığı birbirine kattı. Maske takmayan ve takmamada ısrarcı olan şahıs sağlık çalışanlarına saldırmaya kalkıştı

KORONAVİRÜS nedeniyle canla başla mücadele eden Torbalı Devlet Hastanesi’nde zaman zaman istenmeyen olaylar yaşanıyor. Bu olaylardan biri de önceki gün gece saatlerinde yaşandı.

SOKAĞA çıkma kısıtlamasının uygulandığı zaman diliminde pansuman için hastaneye gelen bir vatandaş, kendisiyle gelen yakınında fazla maske olmasına rağmen maskesiz şekilde hastaneye giriş yaptı. Yasağı hatırlatan sağlık çalışanlarına saldırıya kalkışan kişiye polis müdahale etti.

ORTALIĞI ayağa kaldıran gence maskeyi zorla taktıran polis, genci uyardı. Sağlık çalışanlarına saldıran şahsa, daha sonra pansuman yine sağlıkçılar tarafından yapıldı. Gencin tavrı, tepkilere neden oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.