SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Devlet Hastanesi’nde çalışan memnuniyeti toplantısı gerçekleştirildi

Bu haber 11 Şubat 2026 - 23:46 'de eklendi.

Torbalı Devlet Hastanesi’nde, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve çalışanların görüşlerini doğrudan almak amacıyla Çalışan Memnuniyeti Toplantısı düzenlendi. Toplantı, Başhekim Op. Dr. Nagehan Bilir başkanlığında ve hastane yönetim ekibinin katılımıyla gerçekleştirildi.

HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMAYA YÖNELİK DEĞERLENDİRME

TOPLANTIDA, hastane personelinin çalışma ortamına ilişkin görüş ve önerileri ele alınırken, hizmet süreçlerinin daha verimli hale getirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Çalışanların memnuniyet düzeyini artıracak uygulamalar, kurum içi iletişimin güçlendirilmesi ve ekip ruhunun pekiştirilmesi gibi başlıklar toplantının ana gündem maddeleri arasında yer aldı.

BAŞHEKİM BİLİR’DEN ORTAK AKIL VURGUSU

BAŞHEKİM Op. Dr. Nagehan Bilir, çalışanların görüş ve önerilerinin sağlık hizmetlerinin sürdürülebilir kalitesi açısından büyük önem taşıdığını belirterek, bu tür toplantıların düzenli aralıklarla devam edeceğini ifade etti.

MEMNUNİYETİ ARTIRACAK YENİ ADIMLAR ELE ALINDI

TOPLANTI sonunda, katılım sağlayan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür edilerek, ortak akıl ve iş birliği anlayışıyla hizmet kalitesinin daha da ileri taşınacağı vurgulandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.