SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi: ‘Kimseye baskı kurmadık’

Bu haber 21 Mart 2021 - 0:44 'de eklendi.

Torbalı Devlet Hastanesi’nde 24 yıldır görev yapan Radyoloji Uzmanı Fahrettin Eren, kendisine baskı yapıldığını iddia ederek emekli olduğunu açıklamıştı. O iddialara yanıt veren Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Miraç Çavdar kimseye baskı yapılmadığını söyledi

MEVCUT hekimler arasında ilçenin en eski hekimi olan ve bugüne kadar yaklaşık 300 bin kişiye hizmet eden başarılı hekim önce Bergama’ya ardından da Çiğli’ye yapılan geçici görevlendirmeler nedeniyle emekliliğini istedi. Normalde bu tür görevlendirmelerin aynı servisteki hekimler arasında paylaştırılarak yapıldığını ancak bu görevlendirmelerin adına özel yaptırıldığını iddia eden Eren, aynı baskıyı yaşayan çok sayıda hekimin olduğunu da iddia etti. Öte yandan Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Miraç Çavdar bu iddiaları yalanlayarak, hastanede hiçbir hekimle sorun yaşamadıklarını, kimseye herhangi bir baskı kurmadıklarını ifade etti.

BAŞHEKİM İDDİALARI YALANLADI

DEFALARCA CİMER’e, Sağlık Müdürlüğü’ne başvuru yaptığını ancak hiçbir şekilde neden bu şekilde bir görevlendirme yapıldığına dair cevap alamadığını ifade eden Eren, buruk bir şekilde görevinden emekliye ayrıldığını kaydetti. Hastanedeki son gününü, son hastasını hatırlayamadığını, anılarında böyle bir günün olmayacağını ve bundan sonra da bunun eksikliğini hissedeceğini ifade eden Eren, ilçeden böyle ayrılmayı hiç hayal etmediğini söyledi. Öte yandan söz konusu iddiaları, Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Miraç Çavdar yalanladı. Çavdar, “Göreve geldiğimizden bu yana hiçbir doktorla sorun yaşamadık. Kimseye baskı kurmadık. Bu iddialar tamamen asılsız, gerçek dışıdır. Hatta 14 Mart Tıp Bayramı’nda 140 kişilik bir kokteyl düzenledik, emekli olan sağlık çalışanlarımıza plaket verdik. Fahrettin Hocamızı arayıp davet ettik. Ancak kendisi katılmadı bile. Dediğim gibi bu iddialar gerçek dışı” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.