SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı deve güreşi 6 Şubat’ta yapılacak

Bu haber 22 Ocak 2022 - 20:11 'de eklendi.

İlçe ve bölge halkının en büyük eğlencelerinden olan ‘Deve Güreşi Festivali’nin tarihi belli oldu. Festival 6 Şubat Pazar günü Özbey’de bulunan Deve Güreşi Alanı’nda gerçekleşecek

TORBALI’DA ilk olarak merhum Başkan İsmail Uygur tarafından düzenlenen ‘Deve Güreşi Festivali’nin bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek. İlçe ve bölge halkının en büyük eğlencelerinden olan, tarihi ve kültürel öğelerin yaşatıldığı ve her yıl 30 bine yakın kişinin takip ettiği festival için geri sayım başladı.

BÖLGENİN yanı sıra Antalya ve Çanakkale gibi şehirlerden pehlivan develerin boy göstereceği festival renkli görüntülere sahne olacak. Geçtiğimiz yıl koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında gerçekleşemeyen festival 1 yıl aranın ardından yeniden gerçekleşecek.

6 ŞUBAT Pazar günü Özbey’de bulunan Deve Güreşi Alanı’nda gerçekleşecek olan festivale girişler ücretsiz olacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.