SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı DEVA saha çalışmalarına hız verdi

Bu haber 21 Mart 2023 - 0:27 'de eklendi.

DEVA Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı. “Bir oy Kılıçdaroğlu’na, bir oy DEVA’ya” şiarıyla çalışmalarına devam eden partililer, seçime kadar çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade ettiler

TORBALI’NIN en aktif siyasi partilerinden birisi olan Demokrasi ve Atılım Partisi, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarına hız kazandırdı. DEVA Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, iki haftadır her gün Torbalı’nın merkez ve kırsal mahallelerinde “Bir oy Kılıçdaroğlu’na bir oy DEVA’ya şiarıyla saha çalışması yapıyor.

SEÇİM takviminin açıklanması öncesinde de özellikle ilçede kurulan semt pazarları ve dönem dönem yaptıkları kapı çalışmalarıyla Torbalılılara parti politikalarını anlatan partililer ilçe halkının partilerine duyduğu ilgiden de son derece memnun olduklarını ifade ettiler.

“BİR OY KILIÇDAROĞLU’NA BİR OY DEVA’YA”

SAHA çalışmalarına ilişkin torgazete’ye açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Torbalı İlçe Başkanı Serdar Havsut, “İki yıl önce Ali Babacan önderliğinde bir araya gelerek ülkemizin sıkıntılarına DEVA olmak üzere yola çıktık. Bu bağlamda uzun zamandır ülkemizin en temel sorunu olan ekonomik krize ve onun aşılmasına yönelik politikalarımızı yurttaşlarımıza anlatıyorduk. Seçim takviminin netleşmesinden bu yana da “Bir oy Kılıçdaroğlu’na bir oy DEVA’ya” şiarıyla Millet İttifakı’mızın ortak uzlaşı metni çerçevesinde ittifakımızın ve partimizin geleceğin Türkiye’sinde yapmak istediklerini anlatıyoruz.

Kemal Bey’in Cumhurbaşkanlığı ve Millet İttifakı’nın iktidarında Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında tüm enerjimizi ülkemizi yeniden demokrasinin hâkim olduğu, yurttaşların ekonomik ve sosyal mutluluğa kavuştuğu bir yer haline getirmek için kullanacağız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.