SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı DEVA, kahve toplantılarında vatandaşı dinlemeye devam ediyor

Bu haber 19 Kasım 2022 - 23:41 'de eklendi.

DEVA Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı Torbalı Mahallesi’nde bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

ONLARIN sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, çözüm önerileri ile partilerini tanıtarak, eylem planlarımızdan bahsettiler. Yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Ali Babacan’a sempati duyan ve ilgi gösteren halkımız bizleri doğru yolda olduğumuza bir kez daha inandırmış oldu. Torbalı’ya DEVA olmak için biz hazırız” denildi.

İLÇE yöneticileri, “Sahadaki ilgi bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Partimize katılan ve yürekleri bizimle beraber çarpan her gönül ve dava arkadaşımıza, üyelerimize, bütün vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” açıklamasında bulundular.

“YAPISAL SORUNLARA, YAPISAL ÇÖZÜMLERİMİZ VAR”

DEVA Partisi’nin 2 yılda kurumsal yapılanmasını, teşkilatlanmasını tamamladığını anlatan ve ülkedeki yapısal sorunlara yapısal çözümler getirdiğini söyleyerek, bu eylem planlarının kamuoyunda tanıtımının da yapıldığını DEVA partisi web sayfasında yer aldığını belirttiler. DEVA Partili yöneticiler, DEVA partisinin parti programına, eylem planları ve kadrolarına,  Genel Başkanı Ali Babacan’a güvenerek, kahve toplantısında üye olan ve parti teşkilatına katılım sağlayan vatandaşlara da ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.