SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı DEVA durmak bilmiyor!

Bu haber 31 Ekim 2022 - 0:40 'de eklendi.

Demokrasi ve Atılım Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı geçtiğimiz hafta içi Torbalı’nın köylerine adeta çıkarma yaptı. Hafta boyu 5 mahallede çalışma yapan DEVA Partisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı da ilçe halkıyla iç içe kutlamış oldu

DEMOKRASİ ve Atılım Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz hafta içi Dirmil, Karakuyu, Çapak, Saipler ve Bozköy Mahallelerinde saha çalışması gerçekleştirdi. Gidilen mahallelerde esnaflar ve yurttaşlarla bir araya gelen partililer, bir yandan yurttaşların yaşadıkları sıkıntıları dinlerken bir yandan da partilerinin bu sorunlara ilişkin geliştirdikleri çözüm önerilerini anlattılar.

SAHA çalışması için gittikleri mahallelerde yurttaşların Cumhuriyet Bayramını da kutlayan DEVA Partililer, Cumhuriyetin 99. yıl dönümünü halkla iç içe kutlayarak bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

YAPILAN çalışmalara ilişkin gazetemize açıklamada bulunan DEVA Partisi ilçe yönetimi, “Bu hafta boyu ilçe yönetimimiz ile birlikte Dirmil, Karakuyu, Çapak, Saipler ve Bozköy mahallelerine giderek esnaf ve yurttaşlarımızla ile bir araya geldik. Torbalı’da adım atmadık yer bırakmıyoruz, yurttaşlarımızın sıkıntıları bizim sıkıntımız, çözüm belli.

İLÇEMİZİN ve ülkemizin sorunlarına deva olmak için, Torbalı’ya ve tüm Türkiye’ye talibiz. Öte yandan yaptığımız saha çalışmalarımızda Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü de yurttaşlarımızla iç içe kutladık. Şunu eklemek gerekir ki; bizler halkın bayramını protokol koltuklarında değil, yurttaşlarımızla iç içe kutlamayı tercih ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.