SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı DEVA, Ali Babacan’ın katılacağı programa gidecek

Bu haber 25 Mayıs 2021 - 15:39 'de eklendi.

DEVA Partisi İzmir’de İl Başkanlığı binasının açılışı Perşembe günü yapılacak. Açılışa DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da katılacak. Programa Torbalı İlçe Teşkilatı da sıkı hazırlanıyor.

GEÇTİĞİMİZ Ekim ayında DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı’na Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) eski Başkanı Seda Kaya’nın atandığı DEVA Partisi İzmir’de örgütlenme çalışmaları son noktasına geldi.

ÇALIŞMALARINI tamamlayan DEVA Partisi İzmir’de İl Başkanlığı binasının açılışı Perşembe günü yapılacak. Açılışa DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da katılacak.

PROGRAMA Torbalı İlçe Teşkilatı da sıkı hazırlanıyor. Torbalı’dan İzmir’e çıkarma yapacaklarını belirten DEVA Partisi Torbalı İlçe Başkan Serdar Havsut, “Perşembe günü genel başkanımız İzmir’e il binamızın açılışına gelecek.

BİZ DE Torbalı teşkilatı olarak tam kadro orada olacağız. Katılmak isteyen vatandaşlarımız parti binamıza gelerek bize bilgi verebilir” dedi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.