SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı ÇYDD’den Çanakkale ziyareti

Bu haber 01 Nisan 2022 - 2:57 'de eklendi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Torbalı Şubesi, Çanakkale Şehitliği’ne ziyaret gerçekleştirdi. 

ÇYDD Torbalı Şube Başkanlığı 35 kişilik öğrenci grubu ile Çanakkale Savaşı’nın yaşandığı toprakları ziyaret etti. Binlerce öğrencinin bir araya geldiği Çanakkale Abidesi’nde, İstiklal Marşı okunup, şehitler için saygı duruşunda bulunuldu.

TÜRKİYE Cumhuriyeti’nin kurucusu ve Türk Milletinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Yarbay rütbesiyle katılıp, büyük kahramanlık gösterdiği 1915 Çanakkale Savaşı anısına dikilen anıt ile şehitlikler öğrenciler tarafından ziyaret edildi. Türk topraklarını işgal için gelen düşman gemilerini tek tek boğazın derin sularına gömerek, “Çanakkale Geçilmez” sözünü tüm dünyaya ezberleten, yiğit askerlerimizin yattığı yerleri gören binlerce öğrenci, şehit atalarıyla gurur duydu.

ÇYDD Genel Merkez yöneticilerinin de katıldığı törenden sonra hep birlikte geleneksel öğle yemeği yiyen öğrenciler daha sonra Gelibolu Yarımadası’ndaki şehitlikleri, müzeyi ve tarihi mekanları gezdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.