SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı çiftçisi yine “Girgin” dedi

Bu haber 13 Haziran 2023 - 7:50 'de eklendi.

Yenilenen Torbalı ziraat Odası seçimleri bugün yapıldı. İlk seçimde 38 mahallede zafer kazanan mevcut başkan Yılmaz Girgin, bu seçimde delege sayısını 40’a çıkardı. Girgin, seçim sonuçlarının ardından bir açıklama yaparak tüm üyelere teşekkür etti.

TORBALI Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin yaptığı açıklamada, “İlk seçimin ardından yapılan itirazlar sonucu mahkeme seçimlerin yenilenmesi yönünde bir karar aldı. Mahkemenin verdiği her türlü karara saygılıyız. Bugün Torbalı Ziraat Odası seçimlerini tekrarladık. Sonuç yine değişmedi, delege sayımızı artırdık. Son derece demokratik bir yarış oldu. Oy kullanan, kullanmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Delege seçilen 60 arkadaşımızın tümünü tebrik ediyorum. Demokratik yarışta çaba gösteren Sinan Uslu kardeşimi de tebrik ediyorum. Torbalı Ziraat Odası olarak şimdi hep beraber odamıza, üyelerimize hizmet etme vaktidir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.