SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı CHP’nin yeni ilçe başkanı mazbatasını aldı

Bu haber 10 Ağustos 2023 - 12:27 'de eklendi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Olağan İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanı seçilen Avukat Hakkı Polat, Torbalı Adliyesi’ne giderek mazbatası aldı

GENEL seçimlerin ardından kurultay sürecine giren Cumhuriyet Halk Partisi, Torbalı’da delege seçimlerini tamamlamasının ardından geçtiğimiz Cumartesi günü Olağan İlçe Kongresi’ni de gerçekleştirdi. Gerçekleşen kongrede İlçe Başkanı seçilen Avukat Hakkı Polat, Torbalı Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. Mazbata alımına yeni ilçe yönetiminin yanı sıra önceki dönem İlçe Başkanı Övünç Demir ve çok sayıda partili de katıldı.

YENİ CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Değerli yol arkadaşlarım; 5 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz Olağan İlçe Kongremizde 340 delegemizin teveccühleriyle İlçe Başkanı seçilmemizin ardından bugün mazbatamızı alarak göreve resmi olarak başladık. Geleneksel Perşembe buluşmalarımıza yeni dönemde de devam edeceğiz. Yeni İlçe Yönetimi olarak tüm partililerimizi Perşembe günleri İlçe Örgütümüzde gerçekleştireceğimiz buluşmalarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.