SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı CHP’nin kırsal mahallelerdeki öbek çalışmaları hız kesmiyor

Bu haber 17 Ekim 2023 - 8:16 'de eklendi.

Uzun süredir yurttaşlarla birebir temas ederek çalışma yöntemini benimseyen CHP Torbalı, kırsal mahallelerdeki öbek çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

GENEL seçimler sürecinde yürüttüğü yurttaşlarla birebir temasa ve sokakta görünür olmaya dayalı öbek çalışmalarının neticesinde ilçede önemli bir başarı yakalayan ve oyunu yüzde 60 bandına çıkaran CHP Torbalı, ilçe kongresini tamamlamasının ardından yaptığı ilk yönetim kurulu toplantısında Mahalli İdareler Seçimi’ne yönelik sahada öbek çalışması yapma kararı alarak çalışmalarını başlatmıştı.

Bu kapsamda şimdiye kadar Dağtekke, Eğerci, Helvacı, Ormanköy, Çamlıca, Düverlik, Dirmil, Dağkızılca, Karakızlar, Karaot, Çakırbeyli, Saipler, Bozköy, Göllüce ve Bülbüldere’de yurttaşlarla buluşarak onların sorun, talep ve önerilerini dinleyen CHP Torbalı, Pazar gününü ise Karakuyu ve Gazi Mustafa Kemal Mahalleleri’nde yaşayan yurttaşları evlerinde ziyaret ederek geçirdi.

Mahalle sakinlerinin tüm sorun, talep, öneri ve şikâyetlerini dinleyerek not alan CHP Torbalı, yurttaşlara bir yandan çözüm önerilerini sunarken bir yandan da çözümde aktif rol oynayacakları noktasında söz verdi.

“TORBALI’YI ÇOK SEVİYOR VE HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

ÇALDIKLARI her kapıda heyecanla karşılanan CHP Torbalı, gruplara dağılarak her iki mahallede de gerçekleştirdiği çalışmada tüm kapıları çaldı ve yurttaşlarla birebir temas kurdu. CHP’liler, çalışmanın sonunda Karakuyu Köy Meydanı’nda bulunan Atatürk Büstü önünde bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından Karakuyu ve Gazi Mustafa Kemal Mahallelerinin öbek çalışmasını noktaladılar.

İki mahallede gerçekleştirilen öbek çalışmasına ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, “Gece gündüz demeden Torbalı’yı adım adım geziyor, hemşehrilerimizin evlerine misafir oluyor, sorun ve önerilerini dinliyoruz. Çünkü Torbalı’yı çok seviyor ve hemşehrilerimiz için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı. Başkan Polat’ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda tebrik yorumu ve beğeni aldı.

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

İKİ mahallede yapılan öbek çalışmasına ilişkin bir paylaşım da CHP Torbalı Önceki Dönem İlçe Başkanı Övünç Demir’den geldi. Demir, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Bugün, rahmetli Dedem Hacı Rıfat Buruncuk’un köyü, anne köyüm Karakuyu’daydık. Yol arkadaşlarımız ile birlikte çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık. Cumhuriyet Halk Partisi olarak emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz! Hep birlikte başaracağız!”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.