SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı CHP’den 15 mahalleye çıkarma

Bu haber 30 Eylül 2022 - 3:40 'de eklendi.

Uzun süredir yoğun bir biçimde saha çalışmaları yürüten CHP Torbalı İlçe Örgütü, Torbalı’nın 15 mahallesine aynı anda çıkarma yaparak, yurttaşlarla buluştu. Çalışmaya CHP İzmir İl Yöneticisi Özkan Tice de katıldı

CUMHURİYET Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, bir süredir yürüttüğü öbek çalışmaları kapsamında Torbalı’nın 15 mahallesine çıkarma yaptı. CHP İzmir İl Yöneticisi Özkan Tice’nin de katıldığı çalışmada CHP İlçe Örgütü, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üye ve yöneticileri ile tam kadro sahadaydı. Çalışmaya ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, “Dur durak bilmeden sürdürdüğümüz saha çalışmalarımız kapsamında bugün CHP İzmir İl Yöneticimiz Özkan Tice, İlçe Yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte 15 mahallemizde hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Elini sıktığımız her vatandaşımız geçim sıkıntısından şikayetçi. Bir yandan yüksek maliyetlerle boğuşurken bir yandan da üç harfli mağazaların haksız rekabetine kurban verilen esnafımıza CHP iktidarında yapılacak yasal düzenlemeleri anlattık. Umutsuzluğa kapılan gençlerimize, kötü gidişatı durdurmanın onların elinde olduğunu vurguladık. Cumhuriyet Halk Partisi varsa orada umut vardır! Hep birlikte başaracağız! Geliyor, gelmekte olan” ifadelerini kulandı.

TORBALI’DA gerçekleştirilen çalışmaya ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklamada bulunan CHP İzmir İl Yöneticisi Özkan Tice ise, “Bugün Torbalı ilçemizde CHP Llçe Başkanımız Övünç Demir, İlçe Yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte saha çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Geliyor gelmekte olan” paylaşımında bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.