SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı CHP, öbek çalışmalarına devam ediyor

Bu haber 17 Kasım 2023 - 7:41 'de eklendi.

2023 Genel Seçimleri çalışmalarından bu yana yurttaşlarla birebir temas ederek çalışma yöntemini benimseyen CHP Torbalı, kırsal mahallelerdeki öbek çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. CHP Torbalı, bu kapsamda dün akşam Kaplancık ve Sağlık Mahallelerinde yurttaşlarla bir araya geldi

GENEL seçimler sürecinde yürüttüğü yurttaşlarla birebir temasa ve sokakta görünür olmaya dayalı öbek çalışmalarının neticesinde ilçede önemli bir başarı yakalayan ve oyunu yüzde 60 bandına çıkaran CHP Torbalı, ilçe kongresini tamamlamasının ardından yaptığı ilk yönetim kurulu toplantısında Mahalli İdareler Seçimi’ne yönelik sahada öbek çalışması yapma kararı alarak çalışmalarını başlatmıştı. Bu kapsamda şimdiye kadar Dağtekke, Eğerci, Helvacı, Ormanköy, Çamlıca, Düverlik, Dirmil, Dağkızılca, Karakızlar, Karaot, Çakırbeyli, Saipler, Bozköy, Göllüce, Bülbüldere, Karakuyu, Gazi Mustafa Kemal, Ayrancılar, Naime, Tulum, Bahçelievler, Arslanlar, Atalan, Kırbaş, Pamukyazı ve Ahmetli’de yurttaşlarla buluşarak onların sorun, talep ve önerilerini dinleyen CHP Torbalı, dün akşam Sağlık ve Kaplancık’ta yaşayan yurttaşları evlerinde ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin tüm sorun, talep, öneri ve şikâyetlerini dinleyerek not alan CHP Torbalı, yurttaşlara bir yandan çözüm önerilerini sunarken bir yandan da çözümde aktif rol oynayacakları noktasında söz verdi.

“BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜÇLÜ VE ÇOK DAHA GÜZELİZ”

ÇALDIKLARI her kapıda heyecanla karşılanan CHP Torbalı, gruplara dağılarak her iki mahallede de gerçekleştirdiği çalışmada tüm kapıları çaldı ve yurttaşlarla birebir temas kurdu. CHP’liler, çalışmanın sonunda ise artık gelenek haline gelen toplu anı fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmedi. İki mahallede gerçekleştirilen öbek çalışmasına ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat; “Öbek çalışmalarımız kapsamında bugün Sağlık ve Kaplancık mahallelerimizde yaşayan yurttaşlarımızı evlerinde ziyaret etmeye devam ettik. Her bir hemşehrilerimizin sorun, talep, şikâyet ve önerilerini ayrı ayrı not aldık, bunların çözümü noktasında aktif rol oynamaya söz verdik. Bir an bile durmadan, yorulmadan Torbalımız için çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte çok daha güçlü ve çok daha güzeliz. Güzel günleri de birleşerek getireceğiz!” ifadelerini kullandı

“GECE GÜNDÜZ HEMŞEHRİLERİMİZ İLE BİR ARADAYIZ”

DÜN akşam gerçekleştirilen öbek çalışmasına hemen tüm çalışmalara aktif bir şekilde katılarak partisine güç vermeye devam eden Önceki Dönem CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir’de katıldı. Demir çalışmaya ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Örgütümüz ile birlikte gece gündüz hemşehrilerimiz ile bir aradayız.

Söz verdiğimiz gibi… Torbalımızın 60 mahallesinde her sorunu çözmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz”.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.