SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı çarşı merkezindeki tek ‘oto aksesuarcısı’ açıldı

Bu haber 14 Şubat 2024 - 23:54 'de eklendi.

Torbalı merkezindeki ilk ve tek oto aksesuar dükkânı Ertuğrul Mahallesi’nde açıldı. İlçe sakinleri artık araçlarına aksesuar taktırmak için sanayiye kadar gitmek zorunda kalmayacak.

AC GARAJ Ertuğrul Mahallesi 3103 Sokak No.11/A adresinde (Mümin Mescii Cami civarı) hizmet vermeye başladı. Anıl Çorbacı tarafından 100 metrekarelik dükkânda hizmet vermeye başlayan AC Garaj’da bir araç için gerekli olan tüm aksesuar ürünlerinin satışı ve montajı yapılacak.

İŞLETMEDE SATILAN ÜRÜNLER

İŞLETMEDE, ses sistemi satışı ve montajı, araç kokuları, zenon ampul, paspas, servis kılıfları, branda, APP plaka basım, araç temizlik ürünleri, anahtarlık, askı ipleri, ampul, ayna süsleri, ayakaltı aydınlatma gibi tüm aksesuar ürünleri satışı yapılacak.

‘ÇARŞIDAKİ EKSİKLİĞİ GİDERDİK’

8 YILDIR araba sektörüne ilgisi olduğunu ve bu sektör için şimdiye kadar var gücüyle çalıştığını söyleyen Çorbacı, “Torbalı merkezde böyle bir dükkân ihtiyacı vardı. Bu eksikliği de görerek böylesine nezih ve faydalı olabilecek bir yer açtım. Artık araç sahiplerinin sanayiye gitmesine gerek kalmadan, işlerini burada hallettirebilecek. Açılışa özel fiyatlardan da yaralanmak isteyen tüm araç sahiplerini mekanımıza bekleriz” şeklinde konuştu. AC Garaj İletişim: 0 553 435 21 15

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.