SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Büyük Birlik’ten teşekkür ziyaretleri

Bu haber 27 Ocak 2022 - 0:13 'de eklendi.

Kısa bir süre önce ilçe kongresini gerçekleştirerek göreve gelen Büyük Birlik Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı, teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

İLÇE Başkanı Zeynel Abidin Fidaner ve yönetimi, kongrelerine katılan Torbalı Siverekliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Torbalı Çermikliler Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirerek teşekkür etti.

DERNEKLERE TEŞEKKÜR ETTİ

FİDANER yaptığı açıklamada, “Kısa bir süre önce gerçekleştirmiş olduğumuz ilçe kongremize katılım sağlayan, ilçemizde faaliyet gösteren, Torbalı Siverekliler Derneği ve Torbalı Çermikliler Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulunduk.

İZMİR 1.Bölge Koordinatörümüz Feyzullah Turan ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette bizleri ağırlayan iki güzide derneğimizin başkan ve yöneticilerine, onların nezdinde tüm dernek üyesi hemşehrilerimize şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.