SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Büyük Birlik’te yeni dönem

Bu haber 19 Eylül 2021 - 23:02 'de eklendi.

Büyük Birlik Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı’nda Zeynel Abidin Fidaner dönemi başladı. Önceki gün İzmir Yaşam Parkı’nda bir araya gelen parti teşkilatı, Fidaner’e yetki belgesini takdim etti

TÜRK siyasi tarihinin unutulmaz lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun davası Torbalı’da Zeynel Abidin Fidaner’e emanet edildi. 2019 yerel seçimlerinde bağımsız belediye başkan adayı olarak dikkatleri üzerine çeken Fidaner’e yetki belgesi verildi. Önceki gün İzmir Yaşam Parkı’nda gerçekleşen toplantıya BBP İl Başkanı Erdem Öksüz, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Eser, İzmir İl Sekreteri Ramazan Karaçuha, İzmir Alperen Ocakları Başkanı Eyüp Kuzucu, Karabağlar Alperen Ocakları Başkanı İsmail Yılmaz, BBP Torbalı eski ilçe başkanları Osman Aksu, Zülküf Güldoğan, Feyzullah Turan, İsmail Turan ile birlikte partinin il ve ilçe yöneticilerinin yoğun katılımı ile Torbalı İlçe Teşkilatı Zeynel Abidin Fidaner’e emanet edildi.

İLK TEBRİK İL BAŞKANI ÖKSÜZ’DEN

ZEYNEL Abidin Fidaner’e yetki belgesini teslim eden BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, “İzmir genelinde teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de Torbalı İlçe Başkanı olarak görevlendirdiğimiz sayın Zeynel Abidin Fidaner’e yetki belgesini takdim etmek üzere toplandık. Bu kutlu davada önemli çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Kendisine görevinde başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“EZBERLERİ BOZMAYA GELİYORUZ”

YETKİ belgesini aldıktan sonra iddialı açıklamalarda bulunan Fidaner, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Önümüzdeki iki seçenek var; ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız, yada bu ezberleri bozacağız” sözüne atıfta bulunarak; “Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu bu sözlerle bizlere hedefimizi göstermiştir. Bizler de Torbalı halkı ve Torbalı’mız için ezberleri bozmaya geliyoruz. Allah yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

1.BÖLGE FEYZULLAH TURAN’A EMANET

BÜYÜK Birlik Partisi İzmir İl Teşkilatı, İzmir genelinde teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Yapılan görevlendirme ile İzmir 1.bölgedeki ilçeler bir dönem Torbalı İlçe Başkanlığı da yapmış olan Feyzullah Turan’a emanet edildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.