SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Büyük Birlik Partisi kongresini yaptı

Bu haber 25 Ekim 2021 - 19:34 'de eklendi.

Büyük Birlik Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı yoğun bir katılım ile gerçekleşen olağanüstü ilçe kongresi ile Zeynel Abidin Fidaner’i İlçe Başkanı olarak seçti

BÜYÜK Birlik Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı kongre yaptı. Sultan Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye yoğun bir katılım gerçekleşti. Başta partili vatandaşlar olmak üzere İl Başkanı Erdem Öksüz, İl Teşkilat üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı kongrede tek aday olan Zeynel Abidin Fidaner, delegelerin oyları ile İlçe Başkanı olarak seçildi. Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Divan Başkanı Feyzullah Turan, kongreye katılan isimleri anons ederek tek tek teşekkür etti.

İL BAŞKANINDAN BOZUK YOL ELEŞTİRİSİ

BBP Torbalı İlçe kongresinin hayırlara vesile olmasını dileyen İl Başkanı Erdem Öksüz, “Teşkilat çalışmalarımız ve saha çalışmalarımız kapsamında İzmir’in 30 ilçesini ziyaret ediyoruz. Torbalı kadar belediye zaafiyetinin yaşandığı başka bir ilçe yok. İlçenin girişinden çıkışına kadar yolların hali ortada. CHP zihniyeti her yerde aynı. Memlekete hizmet etmeyi bırakmışlar, genel siyasete yön vermeye çalışıyorlar.

Siz önce kazandığınız belediyeleri yönetin, ilçelerinize hizmet edin” dedi. Torbalı’nın tarım ve sanayi kenti olduğunu da sözlerine ekleyen Öksüz, “Çiftçimize destek olacak uygulamaları bir an önce hayata geçirmemiz lazım. İnşallah hükümetimizle beraber, çiftçilerimize can suyu olacak desteklerde bulunacağız” dedi.

FİDANER’DEN TEŞEKKÜR

DELEGELERİN oyları ile İlçe Başkanı olarak seçilen Zeynel Abidin Fidaner, “Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinde, millet ve memleket davasında hizmet etmek için bir araya geldik. Bizlere güvenerek bu yolda destek veren siz değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah’ın izni ile partimiz ve ilçemiz için güzel işlere imza atacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.