SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı, bir Efsane’yi yitirdi

Bu haber 30 Kasım 2020 - 8:38 'de eklendi.

Geçtiğimiz hafta Covid-19 rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Mustafa Günaydın, vefatının 7.gününde okutulan mevlid ile anıldı.

TORBALISPOR’DA bir dönem başkanlık yapan ve bu nedenle de “Başkan Mustafa” olarak bilinen Günaydın, vefatı ile Torbalı’yı adeta yasa boğmuştu. Tüm Torbalı’nın gönlünde taht kuran Başkan Mustafa, vefatının 7.gününde Torbalı İmam Hatip Lisesi bahçesinde okutulan mevlid ve dualarla anıldı.

PANDEMİ tedbirleri altında gerçekleştirilen mevlide AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasının önde gelen birçok ismi katıldı. Mevlidin ardından Günaydın ailesi adına AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın ile Ömer Günaydın taziyeleri kabul ettiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.