SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı BİLSEM sadece bölgenin değil, ülkenin üstün yeteneklileri için çalışıyor

Bu haber 06 Mayıs 2024 - 10:11 'de eklendi.

Güçlü bir eğitim kadrosuyla faaliyetlerine devam eden Torbalı BİLSEM, ülkenin en zor projesi olan 4005’te başarı elde etti.

EĞİTİM fakülteleri ile öğretmenler arasında köprü kuran ve öğretmenlik mesleğinin gelişimine katkı sağlayan TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları kapsamında Dr. Niymet Demirci tarafından başvurusu yapılan ‘Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitiminde STEAM Odaklı Matematik Uygulamaları Eğitimi’ projesi kabul edildi.

TÜM Türkiye’deki Üniversite ve okullarda Doktor ünvanlı personellerin başvurabildiği 4005 Tübitak projelerinden sadece  45‘i kabul edildiği belirtildi. Bu proje, Torbalı Bilim ve Sanat Merkezi bünyesinde özel yetenekli öğrencilerin eğitimine katkı sunmayı hedefleniyor.

YAPILAN açıklamada, “Türkiye genelinde özel yetenekli öğrencilerle çalışan öğretmenlerimize ulaşılarak projenin yaygın etkisi sağlanacaktır. Aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığının yürütmüş olduğu Harezmi Eğitim Modeli Pilot okulu olan Kurumda yeni yüzyıla düşünen , problem çözen, bilgiyi kullanabilen ve inovatif ürünler çıkarmak için çalışan bir nesil yetiştirilmektedir. Öğretmenlik mesleğinde yenilikçiliğin gelişmesine ve eğitimde kalitenin artmasına katkıda bulunarak Türkiye geleceği için çalışmanın onurunu yaşıyoruz. Bu motivasyonla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.