SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyespor’un hedefi şampiyonluk!

Bu haber 16 Ağustos 2021 - 3:10 'de eklendi.

Bu yıl 2. Ligde mücadele edecek olan filenin sultanları sezonu şampiyon tamamlayarak bir üst lige çıkmayı hedefliyor.

TORBALININ başarılı spor eğitmenleri tarafından kurulan voleybol takımı ilçenin iskelet kadrosunu ise Torbalılı gençler oluşturuyor. Altyapıya verdiği önemle dikkat çeken kulüp Torbalı’ya voleybolu sevdirmeyi amaçlıyor.

TORBALI’YI filede başarıyla temsil eden ve geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayıp bir üst lige çıkmaya hak kazanan Torbalı Belediyespor Kadın Voleybol Takımı yeni sezonun hazırlıklarını sürdürüyor.

HAFTA içi her gün 7 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda antrenman yapan sporcular sezonun başlamasını 4 gözle bekliyor. Bu sezon kadrosunu yeni transferlerle güçlendiren Torbalı Belediyespor’a Torbalı’nın firmaları da sahip çıkıyor. HEPAR Metal kulübün forma ve malzeme ihtiyacını karşılarken takım antrenörü Volkan Gödeoğlu, takımda morallerin üst seviyede olduğunu söyledi.

TORBALI Belediyespor’un şube sorumluluğunu Bahadır Erdoğan kulüp koordinatörlüğünü ise Osman Ünlü üstleniyor. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla merhaba dediklerini belirten Torbalı Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Bahadır Erdoğan, “Güzel bir kadro kurduk. Hedefimiz bu yıl da şampiyon olup 1. Lig’e yükselmek. Yeni sezon camiamıza ve Torbalı’ya hayırlı olsun. İlçe halkının destekleriyle bu yıl da başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.