SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyespor’dan İlçe Emniyet Müdürü’ne ziyaret

Bu haber 11 Kasım 2021 - 2:09 'de eklendi.

İlçemizi voleybolda gururla temsil eden Torbalı Belediyespor’da başkan Ümit Aslan, teknik heyet ve sporcular dün Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener’i makamında ziyaret etti

BÖLGESEL Kadınlar Voleybol Ligi’nde şampiyon olarak adını 2.Lig’e yazdıran Torbalı Belediyespor, ilk iki maçını kazanarak lige de süper bir başlangıç yaptı. Şuana kadar henüz set bile kaybetmeyen temsilcimizde moraller yerinde. Geçtiğimiz haftalarda kulübün yeni başkanı olarak seçilen Ümit Aslan ile birlikte iyi bir uyum da yakalayan teknik heyet ve sporcular Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener’i makamında ziyaret etti.

GERÇEKLEŞEN ziyarette Torbalı Belediyespor Başkanı Ümit Aslan ve sporcular yer aldı. Gerçekleşen ziyarette sporcular Başkan Aslan ve sporcular Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener’e spor camiasına desteklerinden dolayı plaket verdi.

ZİYARET sonrası açıklamalarda bulunan Torbalı Belediyespor Başkanı Ümit Aslan, “Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener’e misafirperverliğinden ötürü çok teşekkür ederim. Kurum ziyaretlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.