SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyespor’da Yıldırım dönemi başladı

Bu haber 20 Ocak 2022 - 20:26 'de eklendi.

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9. grupta ilçemizi temsil eden Torbalı Belediyespor’da antrenör değişikliği yaşandı. Temsilcimiz bu kapsamda Giray Toygun Yıldırım (31) ile anlaşmaya vardı

TÜRKİYE Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9. grupta ilçemizi temsil eden Torbalı Belediyespor, ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaparak Turgutlu Belediye’ye 3-2 kaybetmişti. Bunun üzerine Torbalı Belediyespor’da teknik direktörlük değişikliği yaşandı. Torbalı Belediyespor yönetimi bu kapsamda Giray Toygun Yıldırım (31) ile anlaşmaya vararak takımı emanet etti.

EGE Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Voleybol Antrenörlüğü mezunu olan Yıldrım geçmiş yıllarda çok önemli kulüplerde de  görev aldı.  Yıldırım’ın kariyerinde Karşıyaka Spor Kulübü, Seramiksan, Sarıyer Belediye, Edremit Belediye gibi önemli takımlarda antrenörlük yaptı.

ÖNCEKİ gün takımla ilk antrenmanına da çıkan Giray Toygun Yıldırım (31) gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk hedeflerinin Play-Off’a kalmak olduğunu belirten Yıldırım, “Ligde geride kalan 6 maçı adım adım kazanmak için oynayacağız. Öncelikli hedefimiz grupta ilk iki sırada yer almak. Sonrasında ise birinci lige yükselmeyi hedefliyoruz. Bu yolda son topa kadar mücadele edeceğiz. Bu süreçte tüm Torbalı halkını desteğe bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.