SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi’nden yol seferberliği

Bu haber 22 Ocak 2024 - 2:06 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları, büyük bir hızla yenilemeye devam ediyor. Torbalı Belediyesi ekipleri son olarak Yedi Eylül Mahallesi’nde hummalı bir çalışma başlattı.

2 YILDA Torbalı’da belediyenin öz bütçesiyle yaklaşık 350 bin tonluk asfalt döken Torbalı Belediyesi, ilçede 20 yılda dökülecek asfaltı deyim son 2 yılda döktü. Çalışmalara ara vermeden devam eden Torbalı Belediyesi ekipleri son olarak Yedi Eylül Mahallesi’nde hummalı bir çalışma başlattı. Ekipler her gün yüzlerce aracın geçtiği 5601 Sokak’ta kilit taşı döşeme çalışmasına başladı. Kısa sürede tamamlanması beklenen çalışmaların ardından sokak yeni bir görünüme kavuşacak.

TEKİN: YOL SEFERBERLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

ÖTE yandan ilçe genelinde yol çalışmalarının süreceğini kaydeden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin “İlçemizde alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan sokak ve caddelerde çalışmalarımız hızla sürüyor. Tek bir bozuk yol kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek. Şuanda ekiplerimiz Yedi Eylül Mahallesi 5601 Sokak’ta çalışmalarına devam ediyor. İlçede bozuk tek bir cadde-sokak kalmayana kadar ekiplerimiz çalışmalarını yürütecek” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.