SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi’nden unutulmaz konser

Bu haber 08 Şubat 2024 - 23:10 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, dün unutulmaz bir ‘Geçmişe Yolculuk Müzikal ve Eski 45’likler’ konserine imza attı. Şef Sedat Çetiner öncülüğünde gerçekleşen ücretsiz konsere ilçe sakinleri de yoğun ilgi gösterdi.

TORBALI Belediyesi ilçede kültürel sanatsal ve sosyal etkinliklere devam ediyor. Bu kapsamda Torbalı Belediyesi, eşsiz bir konser ile kulakların pasını sildi.  Belediyenin Türk Sanat Müziği Korosu tarafından sahneye taşınan ‘Geçmişe Yolculuk Müzikal ve Eski 45’likler’ konseri, dün akşam İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde Torbalılılarla buluştu. Şef Sedat Çetiner öncülüğünde gerçekleşen ücretsiz konsere ilçe sakinleri de yoğun ilgi gösterdi.

MUHTEŞEM konserde salon tamamen dolduğu görüldü. Öte yandan konseri Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Güngör, Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener ve Torbalı Kent Konseyi Başkanı Niyazi Soytürk de takip etti. Konserin ardından ise ilçe protokolü  Şef Sedat Çetiner’e çiçek takdim ederek, vermiş oldukları konserden ötürü teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.