SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi’nden kukla şenliği

Bu haber 04 Ağustos 2021 - 2:32 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, tam 14 gün sürecek bir şenliğe imza atıyor. Neredeyse tamamı kırsal mahallelerde gerçekleşecek olan Kukla Şenliği için hazırlıklar tamamlandı.

TÜRK geleneksel gösterilerinde önemli yer tutan kukla gösterilerinin yanı sıra palyaço, yüz boyama ve balonlu dans etkinlikleri de bu şenliklerde gerçekleşecek. Başta çocuklar olmak üzere vatandaşlara keyifli anlar yaşatacak olan Kukla Şenliği yarın Eğerci Mahallesi’nde başlıyor.

EĞERCİ Düğün Salonu’nda saat 20.30’da başlayacak olan şenlikler kapsamında Torbalı Belediyesi gazoz ve patlamış mısır ikramında da bulunacak.

ARALIKSIZ 16 Ağustos’a kadar sürecek olan Kukla Şenliği programı ise sırasıyla şöyle 3 Ağustos Eğerci, 4 Ağustos Subaşı, 5 Ağustos Yeniköy, 6 Ağustos Karakuyu, 7 Ağustos Şehitler, 8 Ağustos Ahmetli, 9 Ağustos Kuşçuburun, 10 Ağustos Dağkızılca, 11 Ağustos Ayrancılar, 12 Ağustos Pancar, 13 Ağustos Yazıbaşı, 14 Ağustos Çaybaşı, 15 Ağustos Çapak.

16 AĞUSTOS’TA ise Torbalı’da geniş katılımlı bir şekilde şenlik sona erecek. 16 Ağustos’taki etkinlik ise Gazi Çamlığı’nda gerçekleşecek. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, tüm ilçe sakinlerini bu etkinliklere davet etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.