SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Belediyesi’nden iş yerlerine denetim

Bu haber 23 Mart 2023 - 17:03 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi ekipleri, ilçede zemin katında iş yeri olarak hizmet veren yapılarda, “kolon kesme işlemi ve benzeri” işlemlerin yapılıp yapılmadığına dair kontroller gerçekleştirdi

DEPREM başta olmak üzere doğal afetlere dirençli, sağlıklı bir kent için önlem ve uygulamalarını sürdüren Torbalı Belediyesi, Belediye Başkanı Mithat Tekin’in talimatı ile ilçede zemin katında iş yeri bulunan yapılarda, “kolon kesme işlemi ve benzeri” işlemlerin yapılıp yapılmadığına dair kontrol çalışmalarına başladı.

TORBALI Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nden ilgili teknik personelin katılımıyla Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin eşliğinde iş yerlerinde taşıyıcı unsurlar kontrol edildi. Torbalı genelindeki bütün iş yerlerinde gerçekleşecek olan denetimler sonucunda, proje aykırı olan binalar için rapor tutulacak.

BAŞKAN TEKİN: DAHA DİRENÇLİ BİR TORBALI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

DAHA dirençli bir Torbalı için denetimlerin aralıksız süreceğini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Maalesef 6 Şubat tarihinde yaşanan depremler sonrası yüreğimiz yandı. Birinci deprem kuşağında yer alan ilçemiz için biz de Torbalı Belediyesi, olarak iş yerlerini denetlemeye başladık. İlçemizde yer alan ve üstünde yapı bulunan tüm iş yerlerini kolon kesme ve benzeri işlemlerin yapılıp yapılmadığını denetleyeceğiz. Daha dirençli bir Torbalı için çalışmalarımız” devam edecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.